Voor Moederkes gaat stoppen! Shop nu de laatste items. 30 juni zijn we uit de lucht.
Liefs, Christel en Roxanne

Ken je dat gevoel dat je keukentafel altijd opgeruimd en schoon is? Ik ook niet.. Er ligt altijd wel iets van zooi op, dingen die nog opgeruimd moeten worden, speelgoed, tekeningen, placemats, kruimels van half afgekloven boterhammen..

Nu vroeg ik me af hoe anderen dat doen. Maken jullie tijdens het eten gebruik van een tafellaken? Ik herinner me van vroeger dat mijn ouders dat wel altijd deden. En na het eten het tafellaken uitkloppen in de tuin, met de hond achter je aan om de kruimels op te likken. Bij vriendjes en vriendinnetjes lag er permanent zo’n doorzichtig plastic kleed op tafel (ik denk zodat de tafel niet beschadigde?) of er werd voor de tv gegeten.

Zelf maken we al een aantal jaar gebruik van placemats. We hebben er al flink wat versleten; de gevlochten placemats van die grote Zweedse blauw-gele gigant worden te vies omdat onder elk randje etensresten blijven zitten (gadver!). De kurken placemats van de kledinggigant uit hetzelfde land hebben hele leuke printjes maar brokkelen af en gaan stinken zodra het kurk nat wordt.

Daarom ga ik nu placemats van vinyl aanschaffen en sla gelijk twee vliegen in één klap: Als afbeelding kies ik een tekening die Daniëlle onlangs van ons gezin gemaakt heeft en ik echt heel bijzonder vind! Ik vind het zo knap hoe ze nagedacht heeft over de grootte van ieder gezinslid en dat papa een andere haarkleur heeft. Ze is ook volop bezig met cijfers en letters en ik geniet van haar ontdekkingstocht naar de schrijfwijze van de letters. Je kunt de luxe placemats bekijken op Fotocadeau.nl. Ik laat snel het resultaat zien!

Wij zijn dus duidelijk team placemat. Wat doe jij om de zooi (enigszins) binnen de perken te houden? Ik hoor heel graag tips!

Placemat

 

Ps: Een andere ergernis die ik effe wil ventileren is koude thee! Bloedirritant is het als je eindelijk de rust hebt gevonden om je thee te drinken en deze koud blijkt te zijn. Daar hebben ze een hele slimme oplossing voor. Zolang je drankje warm is, laat de Magic mok met foto de afbeelding zien. Dus zodra de foto begint te vervagen, weet je dat je snel moet zijn. Zo kun je als moeder toch nog van warme thee genieten! En dan natuurlijk het liefst die van ons 😉

 

0
  0
  Jouw winkelmand
  Jouw winkelmand is leegTerug naar de shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon